Pentru a afla mai multe, consultați Ultimate Back Fitness and Performance, cartea lui McGill.) Ceea ce ne aduce înapoi la Miller.

Pentru a afla mai multe, consultați Ultimate Back Fitness and Performance, cartea lui McGill.) Ceea ce ne aduce înapoi la Miller.

 Grăsimea ajută la descompunerea pereților celulari ai unei legume. Și această defalcare oferă enzimelor digestive ale stomacului dvs. un acces mai mare la compuși vegetali sănătoși, numiți carotenoizi, spun cercetătorii Purdue. explică co-autorul studiului, Mario Ferruzzi, dr. Pansamentele fără grăsimi – deși sunt scăzute în calorii – limitează accesul corpului la majoritatea nutrienților salatei, spun autorii Purdue, citând cercetări similare de la Universitatea de Stat din Iowa. Dar doar 3 grame (g) de grăsimi monosaturate din canola sau ulei de măsline sunt suficiente pentru a suprasolicita absorbția carotenoidelor din intestin, spune Ferruzzi. Ați putea cumpăra un dressing pentru salate făcut cu aceste uleiuri sau pur și simplu adăugați o strop de ulei de măsline sau canola la pansamentul fără grăsimi, sugerează studiul Ferruzzi. Doar 1 linguriță din oricare dintre aceste uleiuri oferă 3 g de grăsime monosaturată de care aveți nevoie pentru a absorbi lucrurile bune din salata dvs. Iată patru sfaturi de pregătire mai ușoare pentru mese mai bune. (Și, în timp ce vă aflați, încercați aceste 8 haioase alimentare care vă ajută sănătatea.) “, Treceți la filtrele de cafea din hârtie. Antioxidanții din cafea oferă o serie de beneficii pentru sănătate – de la scăderea riscului de diabet până la blocarea cancerului de piele.” Însă cafestolul, un compus care se găsește în uleiul pe care îl secretă boabele de cafea, poate provoca creșteri nesănătoase ale colesterolului, arată un studiu realizat de Universitatea Harvard. Autorii studiului Harvard explică. Nu vă clătiți păsările.

Până la 97% din totalul puiului cumpărat în magazin este contaminat de cel puțin un tip de bacterii periculoase, a constatat o analiză recentă a Consumer Reports Report. Vestea bună: Gătitul puiului eradică cam orice ar putea să vă facă rău, spune Urvasho Rangan, Ph. D., un om de știință de mediu care a supravegheat analiza. Dar dacă vă spălați puiul, veți stropi toate bacteriile nefierte, care pun în pericol sănătatea din jurul bucătăriei dvs., spune dr. Rangan. Deci, săriți clătirea și mergeți direct în tigaie, sfătuiește ea. (Pentru o defalcare completă, descoperiți modul corect de a găti păsările de curte.) Purificați-vă nucile. Un alt studiu Purdue a descoperit că cu cât mestecați mai multe migdale, cu atât are loc o descompunere celulară, ceea ce îmbunătățește absorbția nutrienților. Faceți asta – să zicem, într-un smoothie – și veți maximiza aportul de compuși sănătoși de migdale din corp, promite coautorul studiului Richard D. Mattes, Ph.D., R. D. Marinade your meat. Cresterea proteinelor precum carnea de vită sau de pui – fie în tigaie, fie pe grătar – determină formarea de amine heterociclice sau HCA, pe care unele cercetări le-au legat de cancer, explică Clare McKindley, RD, LD, de la Universitatea din Texas.potencialex romania în ierburi precum rozmarin, oregano, cimbru, mentă și salvie ajută la stabilizarea zaharurilor din carne, ceea ce la rândul său limitează formarea HCA cu până la 88%, adaugă McKindley. Înainte de a găti carnea, înmuiați-o timp de cel puțin 30 minute în marinate cumpărate sau făcute în casă cu acele ierburi, recomandă McKindley. “, VIDEO LEGAT::” Pe măsură ce vorbim și lucrăm cu tot mai mulți oameni, cu atât ne dăm seama cât de împinși de timp sunt toți … bineînțeles că știm asta, fiind înșiși părinți ocupați care conduc și o companie. Totuși, diferența este că ne simțim confortabil în bucătărie și ne bucurăm de gătit. Ne place să găsim rețete noi, să experimentăm diverse alimente și acum este și mai distractiv să o învățăm pe Ella despre toate acestea. Înțelegem că suntem o rasă rară – puțini oameni, fie A) se bucură de gătit și / sau B) știu de unde să înceapă chiar dacă ar trebui să se aventureze acolo. Astăzi am vrut să împărtășim mereu niște alimente „„ trebuie să aibă ”„ în bucătăria / cămară. În timp ce ne place smoothie-ul nostru preferat – un pic de varietate în dietă este un lucru bun. Așa că ne-a făcut să ne gândim … este întotdeauna bine să avem la îndemână câteva alimente „„ reale ”” care să funcționeze într-un praf. 7 alimente pe care să le avem întotdeauna în bucătărie. .

Din întreaga listă, doar 1 trebuie refrigerat! “,” Situația ta îmi amintește de momentul în care am mers la golf cu niște tipi din cartier și cineva l-a acuzat pe Frank că și-a mutat mingea. Omule, Frankie a pierdut-o! Cine știe care a fost adevărul, dar lupta i-a stricat pe cei patru și nu am mai jucat niciodată. Cei doi, pe de altă parte, pot fi salvați. Spune-i că te-ai panicat. Spune că ți-a fost frică să nu o pierzi și că nesiguranțele tale au primit tot ce e mai bun din tine. Și apoi, știi, lucrează la acestea. În mod evident. “Întregul birou pentru sănătatea bărbaților s-a înghesuit când au văzut recent imaginea de Instagram a lui Bode Miller (prezentată mai sus). Legenda din postarea lui Miller:„ Iată ce mi-au scos din spate. Doctorul nu m-a lăsat să mănânc. Păreau tocilari. ” „Toți am crezut că fotografia albastru albastru este fascinant grotesc.

Și, în cele din urmă, am avut o singură întrebare: Care este chestia asta? Așa că l-am chemat pe dr. Stu McGill, profesor de biomecanică a coloanei vertebrale la Universitatea din Waterloo și, după cum sugerează titlul său, unul dintre cei mai importanți experți din lume în coloana vertebrală umană. „Cu siguranță sunt lucruri curioase”, spune el. „Și trebuie să vă spun că este o cantitate neobișnuită.” „Este rezultatul unei hernii de disc, cauzată de îndoirea coloanei vertebrale sub sarcină”, spune McGill. „Acest material are consistența cărnii de crab – carne de crab tare, dură, cauciucată”. McGill spune că discurile vertebrale ale coloanei vertebrale sunt formate din două părți: fibre de colagen care sunt aranjate în inele pentru a forma exteriorul discului și un miez interior asemănător unui gel. „Îndoirea în mod repetat a coloanei vertebrale sub sarcină poate face ca fibrele respective să se slăbească și să se dezlipească una de alta, creând o deschidere. Dacă se repetă suficient de des, gelul interior se strecoară în spațiul pentru măduva spinării ”, spune el. „Gelul este apoi atacat de sistemul tău imunitar, care îl transformă în acea substanță asemănătoare cărnii de crab.” O bucată de carne de crab străină așezată pe coloana vertebrală poate cauza tot felul de probleme, spune McGill. De exemplu: „Apasă rădăcinile nervoase provocând dureri de spate.” Dacă aveți noroc, corpul dumneavoastră va digera încet carnea de crab extrudată, rezolvându-vă problema. Dar uneori corpul tău nu face asta – în aceste cazuri, sistemul tău imunitar pur și simplu îl împiedică. Și când se întâmplă acest lucru, este posibil ca substanța să fie îndepărtată chirurgical. Așteptarea pentru a vedea dacă sistemul imunitar are grijă de această problemă poate fi o propunere îndelungată, astfel încât sportivii de multe ori au doar carnea de crab îndepărtată chirurgical, spune McGill. În acest fel, teoretic, ei pot reveni la sport mai repede. (În cazul în care vă întrebați, discul în sine poate rămâne în poziție și funcțional după această delaminare. Aveți nevoie doar de exercițiile potrivite pentru a evita mecanismul de rănire pentru o recuperare mai bună. Pentru a afla mai multe, consultați Ultimate Back Fitness and Performance, McGill’s carte.) Ceea ce ne aduce înapoi la Miller. Pentru a fi mai aerodinamici, schiorii se apleacă atunci când bombardează în jos. „Lovirea loviturilor și virajele bancare la peste 90 de mile pe oră într-o poziție flexibilă este într-adevăr o furtună perfectă pentru a obține un disc vertebral să se delamineze”, spune McGill.

Este, de asemenea, prețul podiumului. Dacă vă întrebați de ce carnea de crab a lui Miller este albastră, nu iese așa în mod natural. „Personalul medical a vopsit-o dintr-un motiv oarecare”, spune McGill. Este această groază groaznică care te pândește în spate? Dacă aveți dureri de spate cronice, atunci este posibil. Și, bineînțeles, puteți evita problema evitând daunele care duc la hernierea unui disc. McGill spune că o strategie cheie de prevenire este de a nu vă flexa (rotunji) partea inferioară a spatelui sub sarcini grele. Pentru tipul obișnuit, asta înseamnă că trebuie să vă asigurați că forma dvs. de squat și deadlift sunt perfecte – în caz contrar, vă puneți un risc ridicat pentru o spate plină cu carne de crab. “, Urmăriți aceste videoclipuri pentru sfaturi despre cum să stăpâniți ghemuitul și deadlift., Barbell Squat, Deadlift, “Un lucru este sigur: maica ta nu vrea alt liliac, lalea sau trandafir.

Ceea ce își dorește ea este un buchet vechi și mare al timpului tău. Nu spun că trebuie să cheltuiți o mulțime de bani pentru a înscrie scaune în primul rând și treceri VIP în culise pentru cel mai tare musical de pe Broadway. Gândiți-vă doar unde v-ați petrecut cei mai buni timpuri împreună și găsiți o modalitate de a le revedea – cu un avantaj suplimentar special. Va prelua o strălucire care va dura mai mult decât orice floare. “,” Secretul “” ambreiajului “” ar putea fi “” strângerea “.” Sportivii ar putea să-și îmbunătățească performanțele sub presiune prin simpla strângere a stângii mână sau stoarcerea unei mingi înainte de competiție, potrivit unui nou studiu publicat în Journal of Experimental Psychology: General. “, Cercetătorii au analizat modul în care diferiți sportivi s-au comportat în situații induse de presiune în fața unui public numeros și au constatat că cei care strângeau o minge în stânga lor mâna cu 30 de secunde înainte ca timpul crunch să aibă un rezultat mai bun decât cei cărora le-a fost încredințat să o strângă cu dreapta. Este vorba despre modul în care creierul tău este cablat, spun cercetătorii. Când jucați un sport cu care sunteți foarte familiarizați, creierul funcționează de obicei într-o „fază autonomă”, care are loc pe partea dreaptă a creierului. Practic, acțiunile pe care le faceți sunt atât de obișnuite, încât creierul dvs. necesită puțin efort conștient pentru a efectua acțiunea. Dar atunci când un element de presiune este combinat în amestec – trebuie să scufundați o găleată câștigătoare a jocului cu o secundă rămasă pe ceasul împușcat – distragerea și stresul vă aruncă jocul, conform studiului. Și din partea stângă a corpul tău și partea dreaptă a creierului lucrează împreună, strângând o minge în mâna stângă activează în mod natural partea dreaptă – responsabilă pentru executarea corectă a comportamentelor automatizate – din nou.

Așadar, data viitoare când vă aflați pe punte într-un joc de softball intramural, știți ce să faceți: găsiți o minge în digout și strângeți sau strângeți și desfaceți pumnul stâng timp de 30 de secunde înainte de a urca pe platou. O singură avertisment: această metodă nu funcționează în sporturile în care vă bazați pe forță sau rezistență, cum ar fi ridicarea greutății sau alergarea pe distanțe lungi, spun cercetătorii. Este eficient numai atunci când performanța dvs. se bazează pe precizie și mișcări complexe ale corpului, cum ar fi fotbal, baseball și badminton. (Doriți mai multe sfaturi interesante de performanță ca acestea livrate direct în căsuța de e-mail? Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru GRATUIT pe zi!) Dacă v-a plăcut această poveste, vă vor plăcea acestea: “” Săptămâna trecută, știrile din Denver7 au raportat că cinci asistente medicale la Denver Health Centrul medical a fost suspendat pentru că ar fi batjocorit pachetul neobișnuit de mare al unui pacient care a murit în unitatea lor. Asistentele în cauză ar fi deschis geanta corpului bărbatului pentru a-și admira penisul mare după ce pacientul a decedat. Yikes. Când am auzit această poveste, am avut o singură întrebare: cât de obișnuit este acest lucru, într-adevăr? Știm că medicii și asistentele medicale ar trebui să rămână clinice și obiective, dar și ei sunt oameni.

Deci verifică în mod regulat nedoritele pacienților lor? Și dacă da, merg atât de departe încât să-și arate atributele lor neobișnuite colegilor lor? Și există orientări etice specifice în cazul anomaliilor genitale, cum ar fi un penis deosebit de mare? Pentru a obține răspunsuri, am întrebat oameni din primele linii: asistenți medicali, medici și studenți la medicină. În linii mari, răspunsul este că este destul de neobișnuit ca asistentele să arate penisul unui pacient mort colegilor de muncă. “Sincer, vedem atât de mult din corp și atât de multe variații încât totul începe să se estompeze împreună”, a declarat pentru Health Health o asistentă medicală care lucrează. „„ [Un penis] nu devine mai remarcabil decât este pentru oricine altcineva. ” (Datorită sensibilității subiectului, majoritatea oamenilor cu care am vorbit au ales să rămână anonimi.) Ceea ce înseamnă că, în ciuda a ceea ce ați putea crede despre penisul dvs., este puțin probabil ca acolo să se întâmple ceva care să se înregistreze. cu medici și asistenți medicali. “, 6 lucruri pe care fiecare om ar trebui să le știe despre penisul său:,” Aceasta este, de fapt, o parte destul de mare a pregătirii experților medicali: în școala medicală, asistenților medicali și medicilor li se arată cele mai extreme exemple cazuri medicale și deformări, astfel încât acestea să fie capabile să își mențină profesionalismul atunci când se confruntă cu aceste cazuri IRL. „În timpul antrenamentului, ni s-au arătat niște imagini deosebit de proaste”, a spus asistenta medicală, „astfel încât să nu-ți faci niciodată pacientul inconfortabil, arătând șocat”. În plus, deoarece asistenții medicali sunt de obicei cei care îngrijesc patul și administrează catetere, nu este foarte probabil să fie uimiți de un penis mare. Acestea fiind spuse, nu este nemaiauzit ca medicii și asistentele să treacă granițele profesionale. Men’s Health a vorbit cu un medic curant, cu o experiență de cinci ani, care și-ar putea aminti numeroase exemple de colegi care făceau comentarii neadecvate despre corpurile pacienților. „Îmi amintesc chiar că mi s-a spus că un tip a avut testicule umflate cu adevărat” “la un RMN, a spus el. În plus, umorul întunecat abundă în urgență, iar chirurgii traumatici folosesc adesea astfel de glume ca mecanism pentru a face față naturii extreme a muncii lor.

Așadar, deși ceea ce s-a întâmplat la Denver este neobișnuit, este foarte posibil ca, dacă aveți organe genitale deosebit de interesante, subiectul să apară în conversație într-o cameră de pauză. Întrebarea dacă este potrivit să glumeți despre organele genitale ale unui pacient, deoarece se usucă după ce un pacient moare. Respectul pentru cadavre este predat încă din primele etape ale școlii de medicină. Anna *, studentă la medicină cu sediul în New York, a declarat pentru Men’s Health că „cadavrul nostru este„ primul nostru pacient ”. Ar trebui să-i tratăm cu respect.” „Acestea fiind spuse, a adăugat ea,„ „profesorii de anatomie vă vor atrage atenția la anomalii medicale. De exemplu, cadavrul meu avea un penis atât de anormal de mic, încât profesorul meu de anatomie l-a numit „ea” din întâmplare. ”„ S-a dovedit că acest lucru se datora probabil unei anomalii medicale și că cadavrul era probabil intersexual. „„ Odată stabilit acest lucru, studenții de la alte mese au fost încurajați să vină să privească cadavrul nostru ”, a spus ea. În astfel de cazuri, dacă este implicată o anomalie medicală, “” se pare că este un joc corect pentru Google “” în scopuri educaționale, a spus Anna. “” Dar nu am auzit de nimeni care să vorbească despre dimensiunea penisului sau diferite forme vaginale sau ceva de genul acesta. Înțeleg că acest lucru ar fi considerat extrem de neprofesionist. ”Așadar, dacă aveți un set de organe genitale deosebit de remarcabile, este cu siguranță posibil ca profesionistul dvs. medical să le discute cu colegii lor fără să le audă. Dar a merge până la a arăta un cadavru în scopuri neprofesionale este în mod clar în afara limitelor. Așa cum a spus infirmiera practicantă cu care am vorbit despre asistentele din Denver, „dacă ar face ceea ce au fost acuzați că fac, merită probabil să fie concediați.” „„ Vremea se încălzește, ceea ce înseamnă că probabil că petreceți mai mult timp afară . Și este posibil să observați că timpul suplimentar la soare vine cu mai multe dureri de cap.

Acest lucru se datorează faptului că s-ar putea să fiți deshidratat, care este un factor major al durerilor de cap, potrivit experților. Într-un popular Reddit AMA, patru experți au răspuns la întrebările comunității în numele Fundației Americane pentru Migrenă. Mulți utilizatori s-au plâns de dureri de cap în timpul schimbărilor meteo și, deși nu există o soluție magică, abordarea factorilor de stil de viață, cum ar fi deshidratarea, poate ajuta. “” Din păcate, nu putem controla vremea, deși uneori aș vrea să putem “, scriu medicii. “” Uneori, cel mai bine este să încercați să fiți vigilenți la alte comportamente ale stilului de viață și să reduceți alți factori declanșatori (cum ar fi lipsa somnului, deshidratarea, stresul, lipsa unei mese etc.) pentru a vă face creierul cât mai rezistent la schimbările meteorologice.